Καλωσόρισμα

Φίλοι μου γνωστοί και άγνωστοι, παλιοί και νέοι,

όλους σας, σας καλωσορίζω στη νεα μου ιστοσελίδα! Εύχομαι μέσα από αυτή να γνωρίσετε καλύτερα τις εικαστικές και μουσικές δημιουργίες μου. Θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία ή να αφήσετε τα σχόλιά σας για τα έργα μου. Καλή σας περιήγηση, και καλό και δημιουργικό καλοκαίρι 2015!

Γιώργος :)

Σχόλια

Αλέκος - Γιούλα

Όταν τα χόμπυ γίνονται δρόμος εξωτερίκευσης και ψυχικής επικοινωνίας, τότε ο Έλληνας Θεσσαλονικιός είναι ο αντίστοιχος κουρέας της Σεβίλλης της σημερινής εποχής. Μας ξάφνιασε η πολλαπλότητα των καλλιτεχνικών του εκφράσεων. Στη ρεμπέτικη έκφραση του αγγίζει τρυφερά και ξυπνά νοσταλγία. Στη ζωγραφική οι πινελιές του, είναι ολοζώντανες εικόνες της ζωής. Στη γλυπτική του μας μεταφέρει στην ανυποψίαστη μαγεία του μυστικού του χαρίσματος, στη σχέση του με τον πηλό .Όταν έτσι κάπως μας τον περιέγραψαν, δεν πιστέψαμε καμιά του ικανότητα ως τόσο σημαντική... Ένα βράδυ με σβηστά φώτα έξω από το χώρο του, είδαμε, κατόπιν ακούσαμε το πρώτο του μουσικό έργο και πράγματι θαυμάσαμε την αξιοσύνη αυτού του ανθρώπου. Χαρήκαμε περισσότερο γιατί μέσα στην αναζήτηση του ψυχικού του αντικατοπτρισμού, μας εκθέτει εντελώς αβίαστα τη φιλική του επικοινωνία. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ και ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ να γνωρίσετε όσο περισσότερο είναι δυνατόν τον πολύπλευρο rebetone... Αλέκος-Γιούλα δύο άγνωστοι μεν - φίλοι δε....από τρίτο πρόσωπο

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
Συμπληρώστε τους ακόλουθους χαρακτήρες στο παρακάτω κενό πλαίσιο. Αυτή η ενέργεια γίνεται για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του συστήματος από spam αναρτήσεις.