Το μουσικό άλμπουμ REbeTONE 3

Μουσικό άλμπουμ REbeTONE 3 - Μπουζούκι με δοξάρι

Το REBETONE 3 είναι το τρίτο μου άλμπουμ που ολοκλήρωσα το Μάρτιο του 2016. Περιλαμβάνει δεκατρία μουσικά κομμάτια ενορχηστρωμένα και εκτελεσμένα από εμένα τον ίδιο, όπως αμανέδες, διασκευές γνωστών τραγουδιών και προσωπικές συνθέσεις. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι ότι βασίζονται στο παίξιμο του rebetone, που βγάζει ένα ιδιαίτερο ανατολίτικο μουσικό ήχο.

Γ. Νετκίδης - Η μουσική είναι ένας τρόπος για να χαλαρώνω από τη δουλειά, αλλά και ένας πολύ καλός τρόπος για να αντιμετωπίζω όλα αυτά που πληγώνουν την καθημερινή μου ματιά.

Σχόλια

Αλέκος - Γιούλα...

Κλείνεις τα μάτια... Βρίσκεσαι στο καφέ Σαντάν της Σμύρνης - είσαι μεταξύ παραμυθιού και ονείρου - και μιας γλυκιάς ανυπαρξίας στις χίλιες και μια νύχτες της ζωής σου. Στο τέλος αυτού του μουσικού ακούσματος, αναρωτιέσαι αν υπάρχει τόση γαλήνη ψυχής μέσα στην καταιγίδα συναισθημάτων της εποχής μας; Κι αν ναι, ΜΠΡΑΒΟ σε όσους αισθάνονται και προσπαθούν να μας τη μεταδώσουν μέσω της μουσικής τους. Για άλλη μια φορά, ο Rebetone μας κατέπληξε !

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
Συμπληρώστε τους ακόλουθους χαρακτήρες στο παρακάτω κενό πλαίσιο. Αυτή η ενέργεια γίνεται για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του συστήματος από spam αναρτήσεις.